Studio Yellow Block

Kan ik jou helpen met een interieur kwestie, probleem of heb je gewoon wat inspiratie nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Search

Hi

Hi! Ik ben Marije
Nice to meet you!

Ik ben Marije, Duijn, de oprichter van Studio Yellow Block. Van jongs af aan ben ik altijd op zoek geweest naar een plek voor mijzelf. Een plek waar ik mij echt thuis voelde, die sfeer en gezelligheid uitstraalde en waar ik mezelf weer kon opladen. In een tijd waarin we voortdurend aan allerlei prikkels worden blootgesteld is het heel belangrijk om een plek te hebben die aanvoelt als een jas. Ik wil mensen graag helpen bij het creëren van een prettige woon- en werkomgeving. Daarom heb ik deze studio opgericht!
In het verleden heb ik bedrijfseconomie gestudeerd en werkte ik een aantal jaar bij verschillende retailers aan grote verandertrajecten. In dit werkveld merkte ik hoe belangrijk het is dat werknemers werken in een prettige omgeving die niet altijd voor handen lag. Bovendien miste ik binnen dit werkveld een stukje creativiteit en ruimte voor mijn grote passie voor interieur. Ik besloot mijzelf daarom om te scholen en ik heb daarvoor de studie interieur styling & ontwerp aan de NIA Academie gevolgd. Binnen deze studie heb ik alles geleerd over binnenhuisarchitectuur. Daarna ben ik verder gaan studeren aan de Artemis Academie. Binnen deze opleiding heb ik mezelf meer conceptueel kunnen ontwikkelen binnen het creatieve vak. Als afstudeeropdracht heb ik het boek: Het Nieuwbouw Handboek geschreven. Dit boek heb ik daarna zelf uitgegeven en wordt nu door veel nieuwbouwkopers en projectontwikkelaars gekocht. Ook heb ik samen met Judith Doppenberg van het platform Huizedop een online interieur academy opgericht. Binnen deze academy leer je zelf alles over interieurs ontwerpen en stylen.

Over Studio Yellow Block 

De naam Yellow Block heeft de volgende betekenis: de kleur geel is een frisse kleur en staat voor vernieuwing, vrolijkheid en optimisme. Ik houd van kleur en vind het leuk om mensen ook binnen hun interieur te overtuigen van een dosis kleur.  Een block is als een building block; een bouwsteen of stepping stone in het creëren van een totaal plaatje. Ik ben praktisch ingesteld en hecht veel aandacht aan een goede, efficiënte indeling van een woning. Kort samengevat staat Studio Yellow Block voor het geven van kleur en invulling aan een passend interieur ontwerp!

Waarom kiezen voor Studio Yellow Block?

Ik kan mezelf goed verplaatsen in de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Daarbij gaat het in eerste instantie om te kijken naar de functie van de ruimte om deze optimaal te kunnen benutten. Vervolgens ga ik zorgvuldig te werk om een passende stijl te zoeken en invulling te geven aan de vraag van de opdrachtgever. Ik houd hierbij altijd rekening  met de leefstijl van de bewoners, maar uiteraard ook met de eigenschappen van de ruimte waarin het interieur advies het beste tot zijn recht zal komen. Alhoewel mijn eigen stijl wat kleurrijk kan zijn, zal ik hier alleen maar voor kiezen indien dit past bij de vraag en stijl van de opdrachtgever.
Kan ik je helpen met een interieur ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact op via het contact formulier.  
Meer weten? Kijk dan onderstaande video of volg mij op Instagram, waar ik je dagelijks voorzie van de benodigde dosis inspiratie!

Contact Information
KVK-nummer:  76014673