de academy: cursus interieurstyling en indelingsplan maken

De interieurcursus waar je zelf bepaalt wat je wilt leren

Wil je leren hoe je je woning slim indeelt? Of hoe je jouw interieur omtovert tot een fijne en stijlvolle plek om te leven en ontspannen? Word zelf interieurstylist en volg de cursus uit de Academy. In de Academy delen Judith Doppenberg en ik al onze interieurkennis, zodat je je woning volledig naar jouw smaak kunt indelen en inrichten.

het nieuwbouw handboek

Een nieuwbouwhuis koop je van een plattegrond. Binnen de kortste keren krijg je al lastige keuzes voor je kiezen. Stopcontacten? Lichtplan? Een uitbouw? Help! Geen nood: ik schreef Het Nieuwbouw Handboek als jouw eerste hulp bij nieuwbouw.

word jouw eigen interieurstylist

Wil jij zelf aan de slag gaan met het indelen en inrichten van je woning? Volg dan deze online cursus.

  • Vind je het lastig om een eenheid in je interieur te creëren?
  • Weet je niet goed wat je het beste kunt doen met die ene lange muur in je woning?
  • Wil je ontdekken welke interieurstijl bij jou en je woning past?
  • Is jouw interieur hard toe aan een make-over, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Heb je net een nieuwbouwwoning gekocht en sta je voor lastige keuzes rondom de indeling van je woning?
  • Wil je een nieuwe badkamer of keuken uitkiezen, maar weet je niet waar je goed aan doet?
  • Zoek je advies over kleuren, meubels en materialen die passen bij jouw droomwoning?
  • En wil je jouw interieurskills en -kennis vergroten door alles te leren van twee interieurprofessionals én zelf met praktische opdrachten aan de slag te gaan?

Dan zit je in de Academy helemaal goed. In onze video vertellen Judith en ik je alles over deze cursus, waarin jij jezelf ontwikkelt tot volleerd interieurspecialist.

de academy: Build & Get Skilled

Wil je je eigen droomwoning creëren en vind je het leuk om dat volledig zelf op te pakken? In onze Build & Get Skilled-academy bepaal jij zelf wat je wilt leren. 

De cursus bestaat uit een module ‘Indelen als een pro’, voor als je net een nieuw huis hebt gekocht en handvaten wilt om je woning zo efficiënt mogelijk in te delen. Zoek je antwoorden op vragen als ‘Hoe creëer ik de juiste sfeer?’ en ‘Welke kleur kies ik voor de muur?’? Dan ga je aan de slag met de module Styling.  

Als lid van de Academy krijg je ‘toegang tot oneindig veel interieurkennis, tips en tricks, inspiratie, advies en online modules. Ook ga je met een eigen werkboek aan de slag kun je sparren met mede-cursisten op een digitaal e-learning platform. 

het nieuwbouw handboek

Een nieuwbouwhuis koop je van een plattegrond. Binnen de kortste keren krijg je al lastige keuzes voor je kiezen. Stopcontacten? Lichtplan? Een uitbouw? Help! Geen nood: ik schreef Het Nieuwbouw Handboek als jouw eerste hulp bij nieuwbouw.

volg de opleiding Build and get skilled

In deze cursus vind je zowel de module ‘Indelen als een pro’ als ‘Interieurstyling’? Dan mag je jezelf met recht en interieurprofessional noemen. 

Laatste kans: Nu slechts €65,-
incl. btw

wie zijn wij?

Build & Get Skilled is een initiatief van Judith en Marije, twee interieurprofessionals die hun krachten hebben gebundeld om jou te helpen bij al je interieurvragen.

Marije Duijn

Ik ben de oprichter van Studio Yellow Block en werk als interieurontwerper, nieuwbouwspecialist en concept-designer.

Ik ben praktisch én creatief. Rationeel én speels. Toen ik mijn eigen nieuwbouwwoning kocht en volledig ontwierp, wist ik: ik wil mensen helpen aan een interieur dat er sfeervol uitziet, maar waarin je ook kunt leven op een manier die bij je past. 

Na een carrière in de retail viel voor mij het kwartje toen ik mijn eigen nieuwbouwwoning vanaf de eerste bouwtekeningen zelf had ontworpen. Interieurs ontwerpen – dáár wilde ik iets mee. Ik studeerde binnenhuisarchitectuur en interieurstyling aan de NIA academie en de Artemis Academie. Na al dat blokken richtte ik mijn eigen bedrijf op: Studio Yellow Block.

Inmiddels heb ik tientallen klanten geholpen bij verbouwingen, make-overs en nieuwbouwtrajecten. Daarnaast werk ik o.a. samen met gebiedsontwikkelaar BPD, met diverse makelaars en met woonwinkels fonQ en Eijerkamp. Verder schreef ik Het Nieuwbouw Handboek, dat inmiddels meer dan 8.000x is verkocht.

Judith Doppenberg

Via het online platform HUIZEDOP deel ik sinds juli 2016 dagelijks interieurtips en inspiratie vanuit onze woning.

De liefde voor interieur heeft altijd in mij gezeten, maar het kwam pas echt tot bloei toen we ons huidige huis kochten. Via het online platform HUIZEDOP deel ik sinds juli 2016 dagelijks interieurtips en inspiratie vanuit onze woning. Ik word gelukkig van mooie beelden schieten en teksten schrijven voor mijn social-kanalen. Trends volg ik op de voet door veel in contact te zijn met vakgenoten uit de branche, door beurzen te bezoeken en door de (online) bladen te lezen.

Met meer dan 210k volgers op Instagram, krijg ik dagelijks vragen over ons interieur en vele verzoeken voor interieuradvies. Helaas laat de tijd dit niet toe, maar wel wil ik graag mijn kennis en tips delen. In de module Interieurstyling vertel ik dan ook hoe jij je interieurstijl kunt ontdekken. Ik leg je uit hoe mijn stijl is opgebouwd en hoe je deze stijl zelf kunt toepassen. Maar ook geef ik je veel handvatten om je eigen stijl te ontwikkelen.

Psst.. klik op de gele + om meer over ons te lezen.

Gezien in

hoe werkt deze online interieurcursus?

Zodra je een kaartje koopt, krijg je toegang tot de online Academy. Hier kun je de video’s bekijken. Bij elk hoofdstuk staat een opdracht zodat je direct praktisch aan de slag kunt gaan. Download binnen de Academy ook het e-book van bijna 60 pagina’s. Daarin kun je alle kennis uit de Academy rustig nalezen.

Daarnaast krijg je toegang tot de online community binnen het platform. Hier kun je sparren met mede-cursisten en tips vragen of geven. Judith en Marije reageren zelf ook op de vragen van de cursisten.

Je kunt de cursus ook via je tablet of telefoon volgen. Er is namelijk een app die je gratis kunt downloaden.

zien we jou in de Academy?

Bij Studio Yellow Block houden we wel van blokken. Zeker als het gaat om alles leren over interieur, styling en indelingsplannen. Wil jij leren hoe je je woning efficiënt indeelt en hoe je de mooiste interieurontwerpen maakt? Meld je aan voor de Academy.

Heb je vragen over onze cursus interieurstyling of over de cursus indelingsplan maken? Stuur een bericht! Dan denken we graag mee of de Academy iets voor jou is.

faq
Waarom zou ik juist deze online interieurcursus volgen?

Onze cursussen bieden je alle praktische en theoretische handvatten om met je interieur aan de slag te gaan. Uniek aan onze cursus is dat er verschillende modules zijn. Zo kun je de modules kiezen die goed bij jou passen. Je kunt bijvoorbeeld meer leren over interieurstyling of juist over indelen. Onze cursus kent daarnaast een mix van online video’s met veel inspiratie en opdrachten. 

Bij onze cursus profiteer je van de expertise van twee interieurexperts. Judith heeft jarenlange ervaring als online ondernemer en heeft in de loop der jaren haar eigen interieurstijl gecreëerd: HUIZEDOP. Marije heeft diverse opleidingen gevolgd en werkt nu een aantal jaar als interieurontwerper. Zij heeft al tientallen particulieren geholpen aan een persoonlijk en sfeervol interieurontwerp. Samen hebben ze al hun lessen en kennis gebundeld in de Academy.

Hoe is de Academy opgebouwd?

De cursus bestaat uit meerdere modules. Je kunt zelf kiezen welke module jij wilt volgen. Elke module bestaat uit een aantal hoofdstukken, met steeds een interactief filmpje en een werkopdracht. Daarnaast vind je per hoofdstuk foto’s en tekstuitleg, zodat je alles rustig kunt nalezen.  Ook kun je via het platform met mede-cursisten sparren.

Kan ik de modules op elk moment volgen?

Ja, je bepaalt zelf wanneer je de module(s) volgt. Je hebt t/m juni 2024 toegang tot jouw aangeschafte module(s) en doorloopt die dus op het moment dat het jou uitkomt.

Ik vind meerdere woonstijlen leuk. Is de Interieurstyling-module dan geschikt?

Jazeker! Deze module is voor iedereen geschikt die meer persoonlijkheid en sfeer in zijn interieur wil aanbrengen. Aan de hand van de HUIZEDOP-stijl ga je ontdekken hoe je een doordacht interieurplan maakt. Met deze handvatten kun je ook heel goed een eigen stijl creëren om in jouw ruimte(s) te gebruiken. Je krijgt diverse interieurstijlen te zien en krijgt veel handvatten aangereikt om je eigen stijl te ontwikkelen.

Kan ik de cursus ook via mijn telefoon of tablet volgen?

Zeker, je kunt een app downloaden als lid van de Academy. Daarmee heb je toegang tot alle modules, het online platform en de Q&A’s binnen de Academy.