Studio Yellow Block

Kan ik jou helpen met een interieur kwestie, probleem of heb je gewoon wat inspiratie nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Search

BUILD AND GET SKILLED:

De modulaire interieur academy waarbij je zelf bepaalt wat je wil leren!

Lukt het jou niet om eenheid aan te brengen in je interieur of heb je een (nieuwbouw)woning gekocht en weet je niet hoe je moet beginnen met je interieur plan? Dan is deze online leeromgeving wat voor jou! 

Binnen onze modulaire academy bepaal jezelf wat je wil leren! Zo kun je deelnemen aan onze module ‘indelen als een pro als je net een nieuw huis hebt gekocht en handvaten wil krijgen om je woning zo efficiënt mogelijk in te delen. Ben je meer op zoek naar antwoorden op vragen als: hoe creëer ik de juiste sfeer in mijn woning en welke kleur kies ik op de muur? Dan is de module ‘interieur styling’ wat voor jou! 

Mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken op al deze onderdelen, dan kan je natuurlijk ook aan beide modules deelnemen! Hiermee bieden we jou een online academy bomvol inspiratie en advies. 

Module: Indelen als een pro

Met de module ‘indelen als een pro’ ben jij je eigen binnenhuisarchitect!
– we brengen de functie van de ruimtes in kaart
– je gaat aan de slag met je woonwensen per ruimte
– je leert hoe je een plattegrond op schaal tekent
– je krijgt inzicht in optimale indelingen voor grote en kleine woningen
– je leert buiten de bestaande binnenmuren te denken
– je krijgt toegang tot handige knipbladen met meubelen op schaal, waardoor je in een mum van tijd verschillende indelingen uitwerkt!
– je leert waar je op moet letten als je een nieuwe keuken of badkamer gaat aanschaffen en een indeling kiest die past bij jouw woonwensen en de ruimte waarvoor deze is bestemd.

Nadat je de hele cursus hebt doorlopen, kun jij een indelingsplan maken dat voldoet aan al jouw woonwensen, heb je de ruimtes een duidelijke doel gegeven en zo efficiënt mogelijk ingedeeld.

De module Indelen als een pro kost slechts 59 euro

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze module is zeer geschikt voor mensen die net een nieuwe woning hebben gekocht en de hele indeling nog moeten bedenken. Of misschien wil je je huidige woning verbouwen waarbij je de indeling wilt optimaliseren. Maar ook is deze module heel geschikt voor mensen die net een nieuwbouwwoning hebben gekocht en nog voor alle ruwbouwkeuzes staan in de woning. Een goed indelingsplan vormt dan echt de basis voor de verdere keuzes die je binnen het nieuwbouwtraject moet maken.

Via online video’s, diverse opdrachten met materialen als een schaalliniaal en knipbladen met meubelen, toegang tot een online community en elke maand live Q&A’s, ga jij stap voor stap aan de slag!

Module: interieur styling

Met de module ‘interieur styling’ ben jij je eigen interieurstylist! Je gaat hier lekker creatief aan de slag om een fijne sfeer in je woning te creëren die echt bij je past. Hierbij gaat het dus echt om de look en feel van de woning. Van een moodboard, een kleuren- en materialenplan tot aan de ruimtelijke uitwerking van al deze elementen.

Je krijgt inzicht in jouw ‘interieur waarden’ en de vertaling hiervan naar een moodboard dat bij je past. Je leert hoe je een goed kleurschema maakt voor je woning en krijgt inzicht in het effect van kleurgebruik in relatie tot de grootte van de ruimte. Daarnaast leer je aan de hand van je stijlplan de juiste meubels uit te kiezen en geven we je onze tips en tricks voor het (af)stylen van de ruimte. Aan de hand van 9 hoofdstukken met bijbehorende opdrachten, ga jij jouw droominterieur realiseren. Ook ontvang je een compleet digitaal werk/e-boek (van 57 pagina’s) met inspiratie en uitleg.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze module is zeer geschikt voor iedereen die zich graag echt thuis wil voelen in zijn/haar (nieuwe) woning. Ga je verbouwen, verhuizen of voelt je huidige woning nog niet helemaal goed? Dan ga je in deze module stap voor stap werken aan een interieur plan dat helemaal in balans is! 

De module Interieur styling kost slechts 99 euro

Online community en live sessies

Natuurlijk hoef jij dit alles niet helemaal alleen te doen! Iedere maand is er een live sessie met Judith en Marije, waarin jij al je vragen kan stellen. Ook is er binnen het online platform een besloten community waarop jij jouw voortang kan delen en sparren met mede-cursisten. 

“Word een echte interieur pro en volg beide modules tegelijk!”

Enthousiast geworden?

Doe dan mee met een van onze modules, of volg ze gewoon allebei!

Prijzen:

– De module indelen als een pro kost 59 euro.
– De module interieur styling kost 99 euro.

– Doe je aan beide modules mee?

De prijzen zijn inclusief:

– Een jaar lang toegang tot een extern platform  waarop je de video’s bekijkt, bijpassende opdrachten volgt en kunt sparren met je medecursisten. 

– Iedere maand live Q&A’s met Marije en Judith waar je jouw vragen kan stellen

– Bij de module interieurstyling zit ook een uitgebreid e-book van maar liefst 57 pagina’s vol met tips en trics. 

Doe mee:

Meer weten over deze academy “Build and get Skilled”?

Bekijk dan onderstaande video!

Hoe werkt een online interieur cursus?

Het klinkt wellicht nog wat abstract, maar zodra je een kaartje koopt wordt je toegelaten tot een online leeromgeving. Hier kun je de video’s bekijken en zie je ook per hoofdstuk een opdracht staan die je kan gaan uitvoeren. Binnen de leeromgeving kun je ook het digitale e-book van bijna 60 pagina’s vinden waar je alles nog een keer kan nalezen.

Elke maand is er een live sessie waar je je voor kan aanmelden. Daarnaast worden alle deelnemers toelaten tot de online community binnen het online platform. Hier kan je sparren met mede cursisten en ook tips delen. Judith en Marije reageren zelf ook op de vragen van de cursisten. Zo wordt je echt gechallenged om met je interieur vraagstukken aan de slag te gaan!

In de volgende afbeeldingen zie je wat impressiebeelden van hoe de digitale leeromgeving eruit ziet! Je kunt de cursus ook via je tablet of telefoon volgen. Er is namelijk ook een app die je gratis kan downloaden!

Een online community en een app:
Zo ziet de online leeromgeving eruit:

Twijfel je nog? Lees hier wat andere cursisten zeggen die op dit moment bezig zijn met de cursus:

“Deze cursus is helemaal top!”

Momenteel zit ik middenin een verbouwing en had 1001 ideeën in mijn hoofd, maar wist niet goed hoe dat allemaal in kaart te brengen… Kleuren combineren, zal ik een hele muur in 1 kleur doen, of toch met vlakken werken? Daar is deze cursus dus helemaal TOP voor! Je gaat van je moodboard, naar je stijlplan, je kleuren, de ligging/oriëntatie van je ruimte, je materialen, je meubels en zo verder. Het lesmateriaal is mooi en overzichtelijk, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Het is ook superleuk dat alle cursisten hun creaties kunnen plaatsen in het platform en je elkaar zo feedback kunt geven en ideeën kunt uitwisselen. Ook Judith en Marije doen hier actief in mee door naast veel goeie tips ook hun mening, ideeën en adviezen te geven.
Paula

Hoe ideaal! Je gaat in je eigen tempo aan de slag!

Al jaren kijk ik met jaloerse blikken naar mooie interieurs, maar verder dan het opslaan van deze mooie foto’s kwam ik helaas niet. Blij verrast was ik dan ook met de aankondiging van de online interieurcursus Build & get skilled van Judith en Marije. Per module ga je, op je eigen tempo, aan de slag. 
Hoe ideaal! Daarnaast is er 1 x per maand een online meeting met Judith & Marije en de mede cursisten. Hierin deel je ervaringen, tips en is het ook gewoon gezellig en leuk om te zien waar iedereen mee bezig is. Voor mij een superleuke cursus met als resultaat een mooi interieur.

Stefanie

Lekker praktisch, een aanrader!

Wat een fijne cursus is dit. Judith en Marije nemen je enthousiast mee in de diverse stappen om je meer te leren over interieurstyling. Je begint bij de basis wat je mooi vindt door middel van een moodboard en wordt door het hele proces via materialen en kleuren meegenomen tot aan stylingtips. Lekker praktisch ingericht en ruimte genoeg om je eigen vragen te stellen. Het heeft mij nu al geholpen om keuzes te maken in de inrichting/styling van mijn huis. Een aanrader!
Ingrid

Het team

Build en get skilled is een initiatief van Judith en Marije, twee interieur professionals die de krachten hebben gebundeld om jou te helpen met al je interieur vragen!

Marije Duijn

Ik heb altijd een passie gehad voor mooie spullen: bijzondere kleuren en materialen kunnen echt iets met mij doen. Als kind was ik vooral bezig met mode en theater. Toch koos ik een andere richting en studeerde ik bedrijfseconomie. Na een carrière in de retail besloot ik na de aankoop van mijn eigen nieuwbouwwoning het roer om te gooien en binnenhuisarchitectuur en interieur styling te studeren aan de NIA academie en de Artemis academie. Ik richtte mijn eigen bedrijf: studio Yellow Block op en hielp al tientallen mensen met een interieur ontwerp. In 2021 schreef ik daarnaast “Het Nieuwbouw Handboek” voor nieuwbouwkopers. Dat boek is al bijna 7500 keer verkocht. 

Judith Doppenberg

De liefde voor interieur heeft altijd in mij gezeten, maar het kwam pas echt tot bloei toen we ons huidige huis kochten. Via het online platform HUIZEDOP deel ik sinds juli 2016 dagelijks interieur tips en inspiratie vanuit onze woning. Ik vind het heerlijk om mooie beelden te schieten en teksten te schrijven voor mijn social kanalen. Trends volg ik op de voet door veel in contact te zijn met vakgenoten uit de branche, beurzen te bezoeken en de (online) bladen te lezen.

Met meer dan 210k volgers op Instagram, krijg ik dagelijks vragen over ons interieur en vele verzoeken voor interieur advies. Helaas laat de tijd dit niet toe, maar wel wil ik graag mijn kennis en tips delen. In de interieur styling module worden de ins en outs van de HUIZEDOP stijl daarom aan jou gepresenteerd! Ik leg je uit hoe mijn stijl is opgebouwd en hoe je deze stijl zelf zou kunnen toepassen. Maar ook krijg je handvaten over hoe je zelf je eigen stijl ontwikkelt! 

Q&A

Er zijn ook andere online interieur cursussen, waarom zou ik voor die van jullie kiezen?

Onze cursus onderscheid zich doordat deze modulair is opgebouwd. Zo kun je de modules kiezen die voor jou van toepassing zijn. Wil je graag meer sfeer en kleur in je woning aanbrengen maar vind je dit lastig? Kies dan voor de module interieur styling. Ga je verhuizen of ben je niet blij met de indeling van je woning? Kies dan voor de module indelingsplan. Ga je naar een nieuwbouwwoning verhuizen en sta je nog aan het begin van het proces? Kies dan voor de module: Nieuwbouwwoning. 

Onze cursus kent daarnaast een mooie mix van online video’s met veel inspiratie, werkboekopdrachten en elke maand een live Q&A met Judith en Marije. De krachten van Judith en Marije zijn voor deze cursus gebundeld: Judith heeft jarenlange ervaring als online ondernemer en over de jaren heen haar eigen en unieke interieur stijl gecreëerd: HUIZEDOP. Marije heeft zichzelf omgeschoold tot interieur ontwerper en al menig particulier geholpen met een interieur ontwerp. In de cursus worden theorie en lessen uit de praktijk met elkaar afgewisseld. 

Hoe is deze academy opgebouwd?

De cursus bestaat uit meerdere modules die je naar eigen wens kan aanschaffen. Elke module bestaat uit een aantal hoofdstukken. Elk hoofdstuk wordt uitgelegd met een interactief filmpje waarbij ook een werkzoekopdracht hoort zodat je zelf aan de slag kan gaan. Daarnaast vind je per hoofdstuk ook foto’s en tekstuele ondersteuning zodat je alles nog rustig kan nalezen. Elke maand is er een live Q&A via het platform waar je je vragen kan stellen als je er even niet uitkomt. Ook kan je via het platform met mede-cursisten sparren. 

Ik ben geïnteresseerd in de interieur styling module en vind de stijl van Judith heel erg leuk, maar ik vind ook andere stijlen leuk, is de module interieur styling voor mij geschikt?
Ja zeker! Deze module is voor iedereen geschikt die meer persoonlijkheid en sfeer in zijn interieur wil krijgen. Aan de hand van de HUIZEDOP stijl ontleden we hoe je een doordacht interieur plan maakt, maar met deze handvatten kun je ook heel goed een eigen stijl creëren en deze toepassen in je eigen ruimte. We gaan ook in op andere interieur stijlen en delen al onze kennis om je eigen stijl te ontwikkelen.