Contact

i’m just around the block

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig wat ik kan betekenen voor jouw interieur? Ik ben maar een mailtje of belletje bij je vandaan!

Plan direct een gratis afspraak in mijn agenda of kijk op de ‘Werk met mij’-pagina hoe ik je kan helpen. Een digitale afspraak via Google Meet duurt 30 minuten. Na dit gesprek kan ik je een kosteninschatting geven voor jouw interieurkwestie.

Staat jouw interieurvraag er niet bij? Neem dan contact met mij op. Dan spreken we elkaar snel around the block.

Connect  faq
  Neem je in heel Nederland opdrachten aan?
  Zeker. Ik woon in Amsterdam, maar werk ook in andere delen van Nederland. Voor nieuwbouwtrajecten kunnen we veel digitaal doen. Je woning staat er immers nog niet en is op dit moment alleen een bouwtekening. Ga je je woning verbouwen of schakel je mij in voor een make-over? Dan kom ik graag een keer bij je langs om je woning te bekijken en deze eventueel in te meten. Waar nodig reken ik reiskosten. Uiteraard kun je ook altijd naar mijn studio in Amsterdam komen om face to face af te spreken. Maak er meteen een leuk dagje naar de hoofdstad van. Ik geef je graag mijn beste local-tips!
  Waar kan ik je voor inschakelen?
  Ik werk als interieurontwerper, nieuwbouwexpert en concept-designer. Particulieren kunnen mij inschakelen voor nieuwbouwtrajecten, verbouwingen en make-overs. Bedrijven kan ik helpen bij concept-designvraagstukken of bij het ontwerpen van het interieur voor hun zakelijke pand. Ook de uitvoering daarvan kan ik op me nemen.
  Ben je ook beschikbaar voor zakelijke opdrachten?

  Absoluut! Als interieurontwerper en concept-designer ben ik ook beschikbaar voor zakelijke opdrachten. Zo werk ik op dit moment voor BPD, een van de grootste gebiedsontwikkelaars van Nederland. Daarnaast verzorg ik trainingen bij woonwinkel Eijerkamp en heb ik de volledige online interieuradvies-tak voor woonwebwinkel fonQ opgezet. Verder ontwerp ik bedrijfsinterieurs voor diverse organisaties. Bekijk mijn pagina voor zakelijk interieuradvies om te zien hoe ik jou kan helpen. Of vul het formulier hierboven in om contact met me op te nemen.

  Hoeveel kost het interieuradvies?
  Dat hangt af van waar je me voor inschakelt. Een enkel interieurontwerp kost bijvoorbeeld minder dan als je me ook de volledige projectbegeleiding laat doen. Ik maak graag een offerte op maat voor je nadat we hebben kennisgemaakt. Dan weet je precies wat ik voor je kan doen en wat de investering daarvoor is.