Covergirl – in het Duitse blad ‘Lisa wohnen und dekorieren’

10 04 2024 | Interiors

Wat een verrassing! Afgelopen week kreeg ik een mailtje van het Duitse woonblad Lisa. Ze stuurde mij dat ik op de cover van het mei nummer sta! Haha, dat had ik niet verwacht. Maar wel erg leuk om mee te maken. Daarnaast kun je in het blad ook binnenkijken in mijn woning. Er staat een binnenkijker van 10 pagina’s in het blad.

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Deze foto’s werden afgelopen jaar in augustus gemaakt en werden ook deels gebruikt voor de publicatie in vtwonen #1 2024. Deze foto’s werden gemaakt door Caroline Coehorst. Deze rapportage staat in het Duitse woonblad ‘Lisa wohnen & Dekorieren’ – 5 2024.

Amanda de Bruin

over Studio Yellow Block

Mijn naam is Marije: oprichter van Studio Yellow Block. Interieurontwerper, concept-designer en nieuwbouwspecialist. Ik help huiseigenaren en bedrijven aan een interieur waarin zij fijn kunnen leven en werken. Met een speels tintje, een vleugje kleur én vooral met oog voor hoe jij graag woont en leeft.

nieuwste posts op de Studio Yellow Blog

Mijn huis in VT wonen #1 2024

Mijn huis in VT wonen #1 2024

Mijn huis in VT Wonen! Wat een leuke start van het nieuwe jaar! Mijn eigen huis staat staat deze maand in de VT Wonen met maar liefst 16 pagina’s Super blij met deze mooie mijlpaal. Als interieur ontwerper...