Project Enka in VT Wonen!

4 12 2023 | Interiors

Super leuk! Project Enka staat deze maand in VT Wonen! Wat een mooie binnenkijker van het gezin dat in een bijzondere nieuwbouwwoning in Ede woont. En wat was het leuk om aan dit project te mogen werken. 

Het gaat om hier om een nieuwbouwwoning in Ede waaraan ik mocht meewerken aan het design voor de begane grond. Een bijzondere nieuwbouwwoning omdat de eeuwenoude gevel van de oude fabriek die op dit terrein werd gebouwd is blijven staan. De rest van het huis is wel opnieuw gebouwd.

Het design van project Enka is totstandgekomen door twee interieurontwerpers die beiden trots zijn op dit resultaat. Ik wil graag credits geven aan WarmWit interieurontwerp en duidelijk de verrichte werkzaamheden van een ieder omschrijven. 

Het interieurontwerp waaronder de ruimtelijke indeling, de meubelindeling, het lichtplan, het eerste concept voor kleur-en materiaal keuzes, het keukenontwerp en ook de maatwerkontwerpen waaronder de XXL servieskast in de keuken, de plafonddivider tussen de keuken en de woonkamer, het mediameubel in de zithoek en de kast/trap onder de entresol/vide zijn het werk van Danielle Oortgiesen – WarmWit interieurontwerp.

Studio Yellow Block was in dit ontwerp voor de begane grond verantwoordelijk voor het definitieve concept qua kleur- en materiaalkeuzes en de ruimtelijke vertaling hiervan. Daarbij gaat het om de keuze voor de grote behangmurals in de woonkamer en hal, de keuze voor de uiteindelijke kleuren/materialen op de muren, plafonds, keukenfrontjes en blad, trap, vloeren en stoffering en keuze van de meubelen inclusief de shoppinglist.

De binnenkijker is totstandgekomen door @debinnenkijkers. Fotografie @carolinecoehorst en beeldstyling @onderdestolp

Deze binnenkijker stond in het blad VT Wonen dat is uitgekomen op 28 november 2023.

Amanda de Bruin

over Studio Yellow Block

Mijn naam is Marije: oprichter van Studio Yellow Block. Interieurontwerper, concept-designer en nieuwbouwspecialist. Ik help huiseigenaren en bedrijven aan een interieur waarin zij fijn kunnen leven en werken. Met een speels tintje, een vleugje kleur én vooral met oog voor hoe jij graag woont en leeft.

nieuwste posts op de Studio Yellow Blog