Nieuwbouw – Family house Enka in Ede

Dit project betreft een samenwerking.

Het interieurontwerp waaronder de ruimtelijke indeling, de meubelindeling, het lichtplan, het eerste concept voor kleur-en materiaal keuzes, het keukenontwerp en ook de maatwerkontwerpen waaronder de XXL servieskast in de keuken, de plafonddivider tussen de keuken en de woonkamer, het mediameubel in de zithoek en de kast/trap onder de entresol/vide zijn het werk van Danielle Oortgiesen – WarmWit interieurontwerp.

Studio Yellow Block was in dit ontwerp voor de begane grond verantwoordelijk voor het definitieve concept qua kleur- en materiaalkeuzes en de ruimtelijke vertaling hiervan. Daarbij gaat het om de keuze voor de grote behangmurals in de woonkamer en hal, de keuze voor de uiteindelijke kleuren/materialen op de muren, plafonds, keukenfrontjes en blad, trap, vloeren en stoffering en keuze van de meubelen inclusief de shoppinglist.

Gezamenlijk zijn zij trots op het eindresultaat

over Studio Yellow Block

Mijn naam is Marije: oprichter van Studio Yellow Block. Interieurontwerper, concept-designer en nieuwbouwspecialist. Ik help huiseigenaren en bedrijven aan een interieur waarin zij fijn kunnen leven en werken. Met een speels tintje, een vleugje kleur én vooral met oog voor hoe jij graag woont en leeft.

nieuwste projecten

Keukenverbouwing Amsterdam-West

Keukenverbouwing Amsterdam-West

In Amsterdam-West maakte ik een ontwerp voor een woonkamer met keuken. De woning werd volledig verbouwd. Een mediterraans / Japans design was hier de wens met gebruik van veel natuurlijke kleuren en...

Nieuwbouw – Project Lelystad

Nieuwbouw – Project Lelystad

Voor het ontwerp van deze nieuwbouwwoning werkte ik 2 jaar langs samen met de bewoners. Vanaf de eerste bouwtekening tot aan de laatste kussens en accessoires!  Van origine was dit een traditionele...