Reviews

wat zeggen anderen over mijn werk?

“Marije heeft mij geholpen met het uitvoerbaar maken van mijn visie.

Ze heeft uitgebreid mijn wensen en ideeën met mij doorgenomen en daarop ingespeeld. De shoppinglijst was heel fijn, dat spaarde veel tijd met het uitzoeken van de juiste meubelen en accessoires. Dank je wel Marije!”

Joyce- Interieuradvies make-over in Amsterdam Houthavens

“We wilden graag dat onze nieuwe woonkamer een strak en warm geheel zou worden inclusief de voortuin en het balkon.

Daarnaast wilden we graag wat eye catchers aan onze ruimte toevoegen die we zelf nooit zouden durven te kiezen. Marije heeft goed naar onze wensen geluisterd en we zijn super blij met het resultaat. Alles past heel goed bij elkaar en we hebben alles overgenomen, zelfs de keuzes die wij zelf nooit zouden durven te maken!”

Elmo & Rosanne – Nieuwbouwwoning Amsterdam Houthavens

“We krijgen hierover altijd zoveel complimenten als we bezoek krijgen! Heel erg blij mee!

In onze woning ontbrak het aan sfeer en gezelligheid. Door het advies van Studio Yellow Block begrepen we waar dit aan lag en hebben we nu een knusse en gezellige woonkamer gekregen. Daarna hebben we Marije ook gevraagd voor de kinderkamer en babykamer.”

Steven & Ilse – Make-over Amstelveen

“Ook zijn we blij met de look&feel van onze nieuwe woning, minimalistisch maar toch speels!

Onze woning werd drastisch verbouwd. We wisten daarom niet goed waar we moesten beginnen. Gelukkig had Marije verstand van zaken en heeft ze voor onze woning een efficiënte indeling en technisch interieur plan bedacht.”

Evelien en Michiel – Verbouwen Amsterdam Oost

“Marije heeft ons geholpen met een compleet 3D plan (een kleurplan, meubels, materialen en verlichting).

Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en vertaald naar een verrassend interieur plan. Het ontwerp hadden wij zelf nooit kunnen bedenken en het is echt super gaaf om te zien dat de ideeën zo goed uitpakken”

Mark & Titia – Make-over nieuwbouwwoning

“We zijn er ontzettend blij mee! Wij kunnen de kennis en kunde van Marije iedereen aanraden.

We hebben Marije ingeschakeld bij het maken van een indelingsplan voor de gehele woning. Onze nieuwbouwwoning was nog niet gebouwd en daarom veel baat gehad bij de hulp van Marije bij de ruwbouwopties en lichtplan. Haar creatieve oplossing om de trapkast als verlengd stuk voor onze keuken te gebruiken is onwijs cool geworden…”

Jip & Linda – Nieuwbouwwoning Lelystad

Verder lezen...

“Wij vonden het ook erg fijn om haar werk in heldere plattegronden direct aan de bouwbegeleider van ons project te kunnen overleggen.

Er is werkelijk waar overal over nagedacht: hotel-schakelaars, media-sleuven, muren verzetten, extra stopcontacten, lichtpunten.

Vervolgens hebben wij ook Marije’s hulp ingeschakeld voor het interieurplan van de benedenverdieping en onze slaapkamer. Hierbij is goed naar onze mood-boards gekeken echter zijn er veel gewaagdere opties geopperd dan wij ooit hadden kunnen bedenken. Een uniek, maar gezellig huis is wat wij ervoor terug hebben gekregen in de 3D versie van ons huis.  Marije maakt vervolgens een shopping-lijst die ons, in tijden van het vele keuzes maken rondom het aankopen van een nieuwbouwhuis, zo veel duidelijkheid geeft.

We gaan zeker niet snel verhuizen uit ons mede door Marije gerealiseerde droomhuis, maar mocht het ooit gebeuren gaan we het precies weer zo aanpakken.”

“Met een paar ingrepen wist ze ons meest storende element (trapgat in de woonkamer voor het raam) om te toveren tot een eye-catcher van de ruimte!

We misten in ons (nieuwbouw)huis eenheid, rust en gezelligheid. Marije luisterde goed naar ons en maakte een ontwerp waarbij ze zowel onze wensen meenam, als out-of-the-box dacht waardoor ze met aanpassingen kwam waar we zelf nooit op waren gekomen. “

Renske & Tim – Make-over Amsterdam houthavens

“Dit heeft ons zeker 10-20.000 euro gescheeld. Heel erg blij mee dus!

Investeer in een ontwerper als je gaat verbouwen! Het is elke cent meer dan waard. Wij hadden besloten middels een uitbouw onze woning te verlengen. In deze verbouwing wilden we ook de keuken gaan verplaatsen. Marije heeft voor onze nieuwe situatie verschillende indelingsplannen gemaakt en dit gaf ons het inzicht dat we onze keuken helemaal niet moesten gaan verplaatsen.”

Lynn & Bart – Verbouwen Amsterdam Oost

“We wilden eerst gaan verbouwen, maar door het indelingsplan van Marije zijn we erachter gekomen dat dit niet nodig was.

Wat ons vooral opviel in de door Marije gemaakte tekeningen was dat er beduidend minder in de woonkamer moest om iets meer lucht te krijgen in de ruimte. Dat hebben we gelijk gerealiseerd door meubels weg te doen.”

Julia & Jan – Verbouwen

“Heel fijn om Marije’s ideeën en advies te krijgen tijdens de eerste stappen binnen het nieuwbouwtraject!

Marije heeft ons geholpen met de indeling, het 3D keukenontwerp en het advies met betrekking tot de technische plattegrond. We zijn zo tot opties voor indeling en ontwerp gekomen waar we zelf nooit aan gedacht hadden! De beschikbare ruimte op de begane grond is nu veel efficiënter benut en Marije heeft zelfs een werkkamer en bijkeuken kunnen creëren.”

Josien en Michiel – Nieuwbouwwoning in Weespersluis

“Onze nieuwe dienst is nu live en ik weet zeker dat we er een enorm succes van gaan maken!

Marije heeft ons geholpen bij het opzetten van online interieuradvies voor fonQ! Ze had ontzettend veel goede ideeën voor dit nieuwe concept en ik wil haar enorm bedanken voor haar hulp bij de uitwerking en realisatie van deze nieuwe dienst. Zonder de kennis van Marije was dit nooit gelukt! Ook bleef Marije betrokken bij de overdracht zodat er geen kennis verloren is gegaan.”

Kylie- Business developer bij FonQ

“Soepel proces!

Ik wilde aanvankelijk een indelingsschets voor mijn woonkamer, maar dat werd snel uitgebreid tot een compleet 3D interieuradvies. Marije schakelt snel, denkt goed mee en houdt ook oog op mijn gestelde budget. Met het complete advies en bijgeleverde productlijst (incl. links naar webshops!) kon de schilder uit de voeten, en kon ik zelf richting de meubelboulevard zonder keuzestress!”

Stefan – Make-over Amsterdam houthavens

“Ze begrijpt als geen ander hoe je de woonwensen van een klant kunt vertalen naar een verrassend resultaat.

Marije heeft zowel vakinhoudelijk als commercieel een mooie stap met onze Trainee interieuradviseurs gemaakt. Het is fijn om met Marije samen te werken en te bouwen aan een next level.”

Lisanne Eijerkamp – Business Manager Eijerkamp

“Een huis inrichten kan zoveel stress met zich meebrengen.

Gelukkig was daar Marije om te helpen. Ik had een verlanglijstje doorgegeven van meubelen die ik zelf mooi vind. Marije heeft hier een geheel van gemaakt door de juiste kleuren en materialen én producten in de juiste afmeting te kiezen. Het resultaat is fantastisch, mijn huisje is super mooi geworden!”

Georgia – Make-over, Amsterdam houthavens

“Voor onze nieuwbouwwoning in Weespersluis hebben we voor Marije gekozen op aanraden van onze buurvrouw die goede ervaringen had voor een soortgelijke opdracht.

Schot in de roos! Marije heeft smaak, komt met verrassingen, is duidelijk in de planning en verwachtingen. Ook is het prettig dat ze corporate ervaring heeft. Ze is snel, to the point en flexibel.”

Hil-May en Kolijn – Nieuwbouwwoning Weespersluis

“Marije heeft ons geweldig geholpen met de indeling van de woning, keukenontwerp en het licht- en elektraplan voor onze nieuwbouwwoning.

Er komt in korte tijd zoveel op je af om te beslissen, en dan is het fijn om een sparringpartner te hebben met verstand van zaken. Marije heeft eerst goed geïnventariseerd wat onze wensen waren, en daar ook goed rekening mee gehouden; en bleek er qua indeling zelfs meer mogelijk dan wij zelf hadden gedacht! Dankzij Marije hebben we ook weloverwogen keuzes kunnen maken in de licht- en elektrapunten van de woning. Wij kijken al uit naar de oplevering!”

Erna en Angelo – Nieuwbouwwoning Weespersluis

“We waren op zoek naar een interieurdesigner met net iets meer verrassende elementen waar we zelf op zouden kunnen komen!

Wij hebben allebi best een gevoel voor wat we mooi vinden, maar waren op zoek naar iets verrassends. Marije heeft zich enorm goed ingeleefd in wat onze voorkeursstijl is en ons ook geholpen bij het uiten van onze stijl in de juiste woorden. Ze is geduldig en gezellig tijdens de vele video calls die we gedaan hebben om tot het ontwerp te komen. Wat we heel fijn vonden is dat ze ook echt laat zien dat ze met veel inzet voor je aan de slag gaat om allemaal bijons passende interieur-elementen te vinden en de daarbij horende leveranciers te vinden. Het eindresultaat, een prachtig design!”

Ewout en Yvonne – Verbouwing Amsterdam-West

“Wij hebben nu rust over alle besluiten die zijn genomen!

Met een nogal rigoureuze verbouwing op komst, waren er veel keuzes waar we niet helemaal uitkwamen. De beperkte ruimte leverde vooral bij de keuken een indelingsprobleem op.  Marije heeft een indeling gemaakt, waardoor we én een eiland konden realiseren én voldoende plaats overhielden voor andere zaken. Verder hadden we zelf een Jip&Janneke-lichtplan gemaakt, maar Marije weet natuurlijk veel beter waar je op moet letten; nu zitten alle lichtpunten en schakelaars op een logische plaats.  Ook dacht zij mee met kleuren en materialen. De communicatie verliep soepel en snel, waarbij onze wensen voorop bleven staan. Echt meer dan prima geregeld! En hoewel haar opdracht nu is afgerond, mailde ze vandaag met iets wat haar nog te binnen was geschoten. Dat is nog eens meedenken en betrokken zijn!”

Paul & Anna – verbouwing in regio Gorinchem

“De samenwerking is naar wens gelopen. Marije is erg toegankelijk en luistert heel goed naar wat de wens(en) zijn van iedereen. 

Ze maakt een mooi schets en deelt elke stap van het proces en zo nodig maakt ze een nieuwe schets. We zijn erg blij met indeling, kleuren en materialen. Alles past goed bij elkaar. Ook heeft Marije en goede balans gezocht voor de uitgekozen meubelen en dit in een fijn overzicht geplaatst. Pluspunt is ook dat we spullen met korting kunnen kopen.”

Milufer – make-over in Amsterdam Oost

“Marije heeft de uiteenlopende stijlen van mij en mijn vriend op een prachtige manier doorvertaald. 

We zijn onwijs blij dat we Marije hebben ingeschakeld voor het ontwerp van onze nieuwe keuken. Dat we een nieuwe keuken wilden, stond vast. Maar wát dan precies? Dat wisten we niet. We wilden iets anders dan anders en met een beetje kleur, maar niet té veel.De keuken is mooier dan we hadden kunnen denken en ze dacht ook veel mee over praktische zaken, zoals loopruimte en de hoeveelheid opbergplek. Ook is Marije heel vlot met reageren en gewoon een onwijs leuk persoon om mee samen te werken. Ik kan niet wachten totdat we binnenkort écht in deze op maat gemaakte keuken kunnen koken.”

Romy & Bart – verbouwing in Amstelveen