Studio Yellow Block

Kan ik jou helpen met een interieur kwestie, probleem of heb je gewoon wat inspiratie nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Search

Image Alt

Werkwijze

Kan ik jou helpen met een interieur kwestie, ruimtelijk probleem of heb je gewoon wat inspiratie nodig? Neem dan vrijblijvend contact op! Voor zowel particulieren als zakelijke klanten zijn er verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen uit een interieuradvies ‘on the spot’, waarbij ik in maximaal 2 uur een interieur advies ter plaatse geef. Je kunt echter ook kiezen voor een concept of interieuradvies op maat, dat bestaat uit verschillende mogelijkheden waarbij ik een uitgebreid advies voorbereid waarmee direct van start kan worden gegaan. Omdat elk interieur vraagstuk anders is reken ik geen vaste prijzen maar ontvang je van mij een offerte zodra de interieur wensen duidelijk zijn. Op deze manier spreken we samen af welke werkzaamheden ik ga verrichten en sluit mijn advies naadloos aan bij jouw wensen. 

Advies op maat

Omdat elke situatie anders is bespreken we de wensen en mogelijkheden tijdens een intakegesprek. Dit gesprek is altijd gratis. Op basis van dit eerste gesprek stel ik een offerte op met de mogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje. Bij een interieuradvies op maat kun je denken aan de volgende onderdelen.
 • Moodboard inclusief kleur- & materialenkaart
  Ik ga op zoek naar een passende stijl voor de ruimte op basis van de intake en stel hierbij een kleur- & materialenkaart op
 • Indelingsplan
  Ik maak een plattegrond op en teken deze in op schaal
 • Kleurplan
  De kleur & materialenkaart wordt per element in de ruimte op de plattegrond bepaald
 • 3D plan
  Ik maak 3D impressiebeelden en een filmpje van hoe de ruimte er uit komt te zien
 • Shoppinglist
  Ik zoek artikelen uit in de juiste stijl en afmetingen in overeenstemming met het beschikbare budget
 • Licht- en eventueel stopcontacten plan
  Ik breng in kaart waar lichtpunten moeten komen en teken deze in op de plattegrond. Daarnaast zoek ik passende armaturen uit.
 • Shop bezoek
  Ik ga mee op shoppingtrip en we zoeken gezamenlijk de spullen uit (Prijstarief per uur)
Ik bespreek graag de mogelijkheden en je ontvangt daarna van mij een offerte op maat.

On the spot

Voor een ‘On the spot’ advies kom ik thuis bij je langs. Ik geef ‘on the spot’ een interieuradvies. Ik neem dan zoveel mogelijk kleurstalen en materialen mee, omdat je pas een goed beeld van iets krijgt als je het echt ziet, aanraakt en voelt. Ook kunnen we met elkaar, indien gewenst, een bestaande ruimtelijke indeling bekijken en onderzoeken of we de ruimte anders kunnen indelen.  
Een ‘On the spot’ advies is mogelijk vanaf €80,- per uur, exclusief reiskosten. Een advies duurt 1 tot 2 uur en is mede afhankelijk van het aantal ruimtes waarvoor een advies gevraagd wordt.